Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

duminică, 25 ianuarie 2015

Despre "chestiile feminine" - menstruatii, perioade, cicluri sau cum i se mai spune

- Pentru ca feminism, din punctul meu de vedere, inseamna in primul rand sa ne acceptam noi asa cum suntem apoi sa cerem, daca este cazul, altora sa ne accepte, cred ca este necesar sa admitem un adevar simplu: fetele experimenteaza perioada o data pe luna.

- Haideti sa nu ne mai ascundem dupa formulari pudice si sa ii spunem pe nume: sangeram, suntem slabite in consecinta, ne deranjeaza unele mirosuri, suntem iritabile, avem nevoi diferite (de a avea o toaleta in proximitate, servetele umede, tampoane, absorbante, saruri de mirosit si un xanax).

- Nu e ceva rusinos, e mama natura, toate trecem prin asta. E rusinos cand una dintre noi se apuca sa se laude ca ea nu, ea niciodata, ea nu are nevoile astea, ea e speciala, la ea se aud trompete de ingeri si curge lapte si miere. Nu, doamnelor, toate suntem la fel more or less. Nu zic ca e un handicap, desi e o slabiciune, e o chestie asa ca oricare alta.

Asa ca, haideti, toate in cor dupa mine: eu am ciclu, ea are ciclu, noi toate avem ciclu (si mai sunt unii barbati care sufera de sindrom premestrual dar ne vom referi la ei in alta postare).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu