Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

duminică, 14 decembrie 2014

Azi ma enerveaza proprietarii adevarului absolut

Toti cunoastem cate unul. Sunt astia care, in orice domeniu, stiu mai multe de cat tine. Le zici ca ai pielea sensibila, iti zic sa te exfoliezi cu sare grunjoasa. Le spui ca ai probleme cu colesterolul, iti spun sa bei dimineata, pe stomacul gol, oua crude de crocodil, le spui ca e scarbos, se uita la tine ca la ultimul plangacios. Pentru ca ei stiu.

Si nu zic ca sunt posesori ai adevarului absolut pentru ca posesia e o notiune prea fragila, ei sunt proprietari!

Iar, daca ar tine doar pentru ei acest adevar absolut care are finetea unei scanduri proaspat taiate si lasata natur ar fi ok, dar ei doresc sa il impartaseasca mai viguros, sa il impuna, pentru binele general biensur.

Ma certam cu o cunostinta care crede ca e bine sa fii casatorit si sa ai 3 copii, iar homosexualii ar trebui vindecati cu sau fara consimtamantul lor. Eu cred si sustin cu argumente ca noi astia inteligentii acceptam si ce e diferit, ca institutia matrimoniala nu e pentru toata lumea iar reproducerea e o alegere. Am argumentat 5 ore intr-un spatiu restrans fara sa o fac sa se miste 1 centimetru sau sa ofere alte argumente decat: casatorie, dumnezeu, religie, biserica, asa e bine, copii, nu poti sa omori un copil, homosexualii ucid familii.

No. Ce sa zic decat ca voi incerca sa limitez conversatiile cu persoana pentru ca ce crede ea ma deranjeaza iar imobilitatea de care da dovada imi raneste intelectul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu