Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

duminică, 21 septembrie 2014

Despre corpul, demnitatea umana si rusine

in lumina noilor leakuri

Corpul uman este frumos, in nici un caz ceva pe care sa-l asociem cu rusinea. Suntem frumosi chiar luati impreuna cu defectele noastre, un fund prea mare (acum vogue spune ca e la moda), sani prea mici, pernite, un fir de par rebel, un semn din nastere, o cicatrice, o vanataie. Nu trebuie sa aratam perfect, precum niste sculpturi din plastic. Suntem oameni iar carnea e defecta.
Deci nu, nu cred ca domnisoarele au motive sa le fie rusine. Oricum participantii la fappening si le imaginau nude dintotdeauna. acum au vazut poze. not a big deal.

Ce e a big deal e invazia a ceea ce percepem ca ne e intimitatea.

Si ce e rusinos e ca niste neni*care probabil locuiesc intr-o pestera plina de ambalaje vechi de pizza au atata timp liber si lipsa de semnificant other incat sa nu doarma noaptea de grija unor potentiale poze pe care orice femeie care se stie frumoasa le are pe undeva.

Tipele arata in continuare foarte bine, de data asta fara fotoshop, makeup, hair si celelalte accesorii si retardul/zii* care au furat pozele sunt la fel de singuri si tristi.

*sunt convinsa ca nu a fost o tipa hacker pentru ca scopurile feminine - de a demonstra ca tipele alea sunt de fapt niste mume ale padurii salvate de tehnologia moderna de procesare a fotografiilor, are defeated by this leak.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu