Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

marți, 29 iulie 2014

rants for today

Jucam roluri prestabilite. Am facut progrese in ultimele sute de ani, femeile nu mai au statutul de copil incapabil juridic de a lua decizii si de a-si gestiona bunurile fiind puse sub tutela atotcunoscatoare a tatalui sau a sotului. Dar totusi ni se pare, ca specie, normal sa behaim dupa tipe pe strada iar daca tipa se plange de asta e frigida, ni se pare normal ca dupa un pahar in club sa punem mana fara a cere acordul iar daca tipa protesteaza sa o intrebam pe proasta de ce a mai venit in club daca nu sta la petting zoo.
Deci mai este mult de lucru in civilizarea maselor.
Si totul porneste de la o idee: normalitatea.
Cand nu va mai fi normal sa ne purtam cu o femeie ca si cu o bucata de carne, atunci feminismul isi va fi consumat raison-ul d`etre.
Pana atunci, cat timp e normal ca tipa sa fie un obiect al placerii, menajera, sa munceasca, sa il reproduca si multe altele in timp ce singura lui grija e sa poarte pantaloni, chiar daca nu ne mai ardeti pe rug in calitate de vrajitoare, zic ca mai este de munca.

Iar cat timp masele se bucura de twilight si de 50 shades de unde afla ca a-ti urmari iubita si a-i privi fereastra in noapte, a-i invada fizic spatiul in timp ce ea doarme fara ca pentru astea si altele mai rele sa ai nevoie de consimtamant, nu ma mai mir de nimic.
Dupa ce priveste toate astea, un tip care ma suna de 50 de ori in timpul noptii si apoi se mira sincer ca nu vreau sa ies cu el, e "decat" o nevinovata victima a civilizatiei moderne. El asa stie ca se face. Poate data viitoare va incerca sa intre la mine in casa in timp ce dorm, ca poate telefoanele au fost prea subtile.

Iar eu, femeiea vai de ea, ar trebui sa ma bucur de atentia pe care mi-o da un mascul fara fata, pe care nu il cunosc, care nu a facut nici un efort sa ma cunoasca pe mine. Ar trebui sa cad in genunchi si sa multumesc cerului pentru favoarea pe care mi-o face acest lorenzo lamas de a-mi da atentie. Pentru ca stim cu totii ca asta e cea mai mare glorie la care pot aspira, lasa facultatea de drept si avocatura, stii ca ai prins norocul de-un picior cand te hartuieste, errrmm, pardon, curteaza un nene anonim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu