Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

duminică, 10 aprilie 2011

Oamenii care au copii

E o conditie naturala, nu e ceva neobisnuit.
Toti avem datoria, cel putin asa se exprima unii, sa ne reproducem, sa perpetuam specia si propriile gene, sa asiguram nemurirea antecesorilor nostri.
Nu am nimic impotriva oamenilor care se reproduc, good for them. Sper doar ca inteleg responsabilitatile oficiului de parinte.
Am ceva impotriva celor care sustin ca toti ar trebui sa ne reproducem.
Si am ceva impotriva celor care se prostesc odata ce se reproduc, caci despre acestia este vorba.
Mamicile devin palide copii ale femeilor care erau candva. Au ca singura preocupare copilul, un bot plangacios si chel care nu comunica si nu are nimic de impartasit. Ok, de acord, dar cand mamica vine si ne umple urechile cu povesti despre cacuta progeniturii si despre scutecele, scuipatii si alte asemenea chestii cuuuute si nu se mai opreste, de parca centrul existentei noastre ar fi brotacul ei... atunci incep sa am ceva impotriva.
Sunt de acord ca mamicile impingand carucioare ar trebui ajutate pe cat se poate, le deschid usa cand e necesar, le fac loc sa treaca, le acord prioritate la trotuar, chestii naturale intre oameni civilizati.
Dar cand mamica isi lasa brotacul sa urle si sa alerge precum o victima a posesiunii demonice, incep sa nu mai fiu de acord.
E obositor sa auzi urlete de copil in public, sa vezi crize de isterie la raionul de dulciuri sau jucarii.
Nu voi intelege niciodata de ce trebuie adusi copiii mici la cuafor sau la mall.
Mi se pare indecent cand mamicile alapteaza in public. Nu e ceva de care ar trebui sa fie mandre, ok, toate avem sani, ok, poate progeniturii ii era foame si activitatea alaptatului nu se putea realiza altundeva decat in public, dar hai sa nu intindem coarda. Aratatul sanilor deformati in public nu e o realizare.
Ce am face daca barbatii ar simti nevoia sa-si aeriseasca bijuteriile si ar fi mandri de asta?

Si the baby talk nu e cute la oameni maturi, in special la doamne proaspat mamici, deformate de sarcina, nearanjate din lipsa de timp si imbracate sleampat din cauza kilogramelor in plus acumulate. Esti femeie matura si cam trecuta, nu mai poti fi cute.

Nu toti credem ca sunt cute copiii mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu