Despre mine

Cluj-napoca
life in the chocolate lane

duminică, 7 februarie 2010

Fashion designed by trannies

Unele articole de imbracaminte pentru femeiau fost inventate, in mod evident, de barbati. Acum meditez, inventatorii sunt cumva travestiti, au suflete de femei prinse in corpuri de barbati?! Sa ma lumineze cineva.

1. The skinny jeans. Pentru a purta asa ceva, trebuie sa ai picioare luuuungi precum o zi de post. Ok, no problem, sunt destule fete care se bucura de asemenea cadouri ale naturii(eu nu fac parte din aceasta categorie). Trebuie sa nu ai solduri, deloc!, si nici fund, deloc!, trebuie sa fii androgina. Blugii astia in voga pentru fete li s-ar potrivi precum manusa unor baieti slabanogi, unor travestiti si unui numar infim de adolescente anorexice.

Bineinteles, putem cu toatele sa ne lasam purtate de valul trendului si sa ii imbracam, din pacate vom arata ca niste caldabosi indesati in ceva prea stramt in anumite zone si prea larg in altele.

2.Rochiile baby doll. Corpul feminin, spre deosebire de cel masculin, se subtiaza in talie si se lateste pe solduri. De ce ai vrea sa il deformezi neaccentuand talia? Vrei sa arati ca un trunchi de copac? Poarta baby doll. Daca mai ai si sani, ca doar de aia esti femeie, vei arata ca un butoias.
Tipul asta de rochie/top li se potriveste fetelor androgine, da` majoritatea dintre noi nu suntem...

3. Pantalonii indesati in cizme. Trendul asta trebuia sa fie extinct de acu 2-3 ani, da` il vad zi de zi pe strada. Daca nu esti pe un hipodrom, purtand uniforma de jocheu sau la o vanatoare de vulpi, nu e acceptabil sa porti cizme peste pancaloni!!!

Get a grip people!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu