* o, da, i`m inlove, dar nu despre asta e vorba.
In experienta mea, dragostea se comporta ca o boala. In prima faza, nu poti dormi, nu poti manca, esti obsedat de obiectul afectiunii, nu te poti concentra la activitati curente si uzuale, in cazul meu, esti predispus la cazutul in gropi, accidente de circulatie si poate ajunge pana la vacante la spital.
Urmatoarea etapa e sa get the guy. Pentru a obtine orice, ai nevoie de un plan. In starea descrisa, e destul de complicat sa devise one si mi se pare surprinzator cate succese se inregistreaza in domeniu.
Aici sunt doua mari posibilitati, fie you don`t get him because you`re too inluuuuuv si disperata iar urmarea e ca fie mai disperi un an,doi pentru a concluziona ca toti barbatii e dobitoci, fie you get on with it invatand o lectie importanta ca disperarea nu aduce nimanui nimic.
Cum ziceam, succesele sunt rare, surprinzatoare si nuantate. Adica nenea (scriem din perspectiva unei mademoiselle aici) poate fi mai rational, poate urmari scopuri mai putin onorabile, poate doar sa vrea sa para interesant, poate sa fie plictisit sau, wander of wanders, poate sa fie sincer interesat.
Urmare a primelor motive care stau la baza unei acceptari aparente, urmarile sunt similare esecului, se pot trage invataminte valoroase, sau se poate ajunge la concluzia ca barbatii e porci.
Oricum, suferinta emotionala si fizica e mare. Unii se ingrasa, altii slabesc, nimeni nu se poate concentra, toti facem prostii.
Sa zicem ca totul merge bine si e un succes. Sa ne imaginam ca si el e inamorat de tipa. Urmeaza o perioada roz, in care continua stresul emotional si fizic. Sa zicem ca tumultul se termina dupa doua luni. In aceasta perioada, cei doi porumbei isi vor fi secat resursele fizice, isi vor fi consumat credibilitatea profesionala/scolara si vor fi atins limita rabdarii apropiatilor.
Urmatoarea faza a catastrofei e momentul in care se trezesc mieluseii din starea de bliss indusa chimic. Ea il imagineaza pe el cu alte tipe, are dubii privitoare la calitatile ei fizice, devine posesiva si teritoriala. El incepe sa nu o mai vada printr-o lentila roz, micile defecte pe care le iubea devin enervante, posesivitatea ei nu mai e dulce ci iritanta, ar dori sa reia relatiile cu prietenii care nu ii provoaca disconfortul pe care i-l provoaca ea si, probabil urmare a obsesiei ei, se imagineaza si el cu alte tipe.
Drama iese la suprafata, toata tesatura pastelata a lunilor trecute este sfasiata, ultimatumuri, scene publice, lacrimi, disperare.
Posibilitatile sunt multe, dar asta e o relatie imaginara tip pe care am vazut-o in practica si care reprezinta o medie.
Concluziile mele sunt:
1. Disperarea nu e atragatoare.
2. Lacrimile uratesc.
3. Oricat ar nega partenerul, estetica e importanta in everyday life.
4. Cel mai bun mod de a-l indeparta e sa fii geloasa si clingy.
Astea se aplica si la the opposite sex.
miercuri, 13 octombrie 2010
Cu si despre dragoste
Etichete:
crazy,
cronica unei iubiri anuntate,
ipocrizie,
love,
motivare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu